Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 18 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

114 afișări

Tudorel Toader a declarat după întâlnirea de joi dimineaţă cu Viorica Dăncilă, că a luat act de decizia premierului de a trimite la Cotroceni decizia de revocare a acestuia din funcţie. Toader a mai spus că va reflecta cu privire la demisie şi va da un răspuns azi, până la finalul programului.

Secţia pentru procurori a CSM a admis, joi, cererea procurorului general, Augustin Lazăr, de eliberare din funcţie prin pensionare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Consiliu. Mandatul de procuror general al lui Lazăr expiră la finele lunii aprilie.

Preşedintele Senatului şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a scris, azi, pe Twitter, că preşedintele Klaus Iohannis "cumpără tăcerea" procurorului general Augustin Lazăr cu "o pensie grasă".

Gripa nu mai are un caracter epidemic, a anunţat Institutul Naţional de Sănătate Publică. De la începutul sezonului 2018-2019 au fost înregistrate 196 de decese confirmate cu virus gripal.

Scara Sfântă din Roma, despre ale cărei trepte se spune că ar fi fost urcate de Iisus Cristos în Ierusalim, a fost dezvelită din învelişul din lemn care o protejează de obicei, pentru prima dată în ultimii 300 de ani, şi restaurată, potrivit Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici