Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 2 mai

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

90 afișări

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat că azi va avea o întâlnire cu şefii principalelor structuri de parchet din cadrul Ministerului Public, dar şi cu reprezentanţii secţiei parchetelor militare cu care va discuta despre evoluţia dosarului privind protestul din 10 august 2018.

Indicele de referinţă pentru creditele consumatorilor reglementat de OUG 19/2019 este 2,36 pentru trimestrul IV 2018, informează BNR.

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Raed Arafat va avea, azi, la sediul Ministerului de Interne, o discuţie cu reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Administraţiei Naţionale de Meteorologie despre sistemul Ro-Alert, după criticile potrivit cărora tornada de la Călăraşi nu a fost anunţată prin aplicaţie.

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să voteze la referendumul pe justiţie din 26 mai. Preşedintele şi-a schimbat, azi, fotografia de copertă de pe Facebook cu una care îl înfăţişează pe şeful statului introducând un buletin de vot în urnă. Fotografia este însoţită de mesajul „#referendum26mai Decide pentru viitorul tău! Votează!”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici