Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 20 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

74 afișări

Radu Mazăre se află în custodia POliţiei Române, a declarant şeful IGPR. Fostul edil din Constanţa va ajunge azi în România, după ce a fost extrădat din Madagascar. Potrivit lui Ioan Buda, şeful Poliţiei, nu a fost nicio problem de evadare.

Omul de afaceri Florian Walter, internat în spital joi după un accident vascular cerebral, a murit ieri seară, la Spitalul Floreasca din Capitală. Fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul Florian Walter, în vârstă de 56 de ani, a fost menţionat într-un dosar de-al fostei procuroare DNA Mihaiela Moraru-Iorga, care l-ar fi favorizat.

58.200 este numărul locurilor de muncă vacante în primul trimestru, în scădere cu 600 de locuri de muncă vacante faţă de trimestrul anterior. Comparativ cu acelaşi trimestru din 2018, numărul locurilor de muncă vacante a scăzut cu 200, informează INS.

Cel mai mare festival din Europa Centrală şi de Est dedicat transformărilor provocate de internet şi tehnologie are loc la Bucureşti, în 13 şi 14 iunie iCEE.fest se lansează sub un nou nume, UPGRADE 100, şi aduce în Capitala României peste 140 de speakeri, experţi şi autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet şi de noile tehnologii.

Premierul britanic Theresa May urmează, săptămâna această, să înceapă discuţiile cu miniştrii din cabinetul său, pentru a pune la punct detaliile unei "noi şi ambiţioase" propuneri privind Brexit, relatează site-ul agenţiei Dpa. Miniştrii sunt aşteptaţi să semneze mâine un pachet de măsuri care va fi inclus în Acordul de retragere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici