Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 23 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 23 mai 2019.

105 afișări

Percheziţii la domiciliul rectorului şi al prorectorului Academiei de Poliţie, în dosarul privind ameninţarea jurnalistei Emilia Şercan. Procuroii DNA au făcut mai multe verificări în această dimineaţă.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, în această dimineaţă, că autorităţile locale nu au informat oficiul consular că ar fi cetăţeni români printre persoanele implicate în accidentul din Italia, unde un autobuz s-a răsturnat într-o prăpastie între oraşele Siena şi Florenţa.

Elevii clasei a VI-a dau azi probele la matematică şi ştiinţele naturii din cadrul evaluării naţionale, informează Ministerul Educaţiei. Aceasta este ultima probă pe care elevii clasei a VI-a trebuie să o susţină după ce, ieri, au susţinut proba de limbă şi comunicare.

Guvernul va adopta, în şedinţa de azi, o ordonanţă de urgenţă care prevede că SPP va înregistra temporar în evidenţe proprii, cu număr unic, autovehiculele în care se va deplasa Papa Francisc cu ocazia vizitei desfăşurate în România în perioada 31 mai - 2 iunie.

Premierul britanic Theresa May şi-ar putea anunţa mâine, în cadrul unei întrevederi cu Graham Brady, retragerea din funcţia de lider al Guvernului de la Londra, informează site-ul cotidianului The Guardian. Mai mulţi miniştri din cabinetul său au declarat pentru BBC că aceasta nu îşi poate păstra funcţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici