Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 7 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 7 mai 2019.

68 afișări

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat raport favorabil pentru toţi cei trei candidaţi la funcţia de judecător al CCR. Pentru acest post s-au înscris şeful Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, Gheorghe Stan, propus de PSD, deputatul PNL Ioan Cupşa şi avocatul Vlad Ştefan, propus de USR.

APADOR-CH, asociaţie pentru apărarea drepturilor omului, consideră că întrebările anunţate pentru referendumul din 26 mai constituie un simplu sondaj de opinie. Potrivit acesteia demersul nu va avea urmări juridice şi nici influenţe asupra luptei anticorupţie dacă nu va fi reglementat clar.

Anchetă la centrul commercial din Afumaţi care a ars în cursul zilei de ieri. Poliţiştii vor face verificări la faţa locului după incendiul violent din urmă cu o zi, urmând a fi stabilită cauza producerii acestuia. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, urmează să fie deschis un dosar penal de distrugere.

Două educatoare de la o creşă din năvodari sunt cercetate de poliţişti, după ce părinţii le-au acuzat că au agresat fizic şi verbal mai mulţi copii. Micuţii ar avea puţin peste doi ani şi jumătate.

Cel puţin opt persoane suspectate că ar fi făcut parte dintr-o reţea de trafic de droguri au fost ucise ieri în timpul unei operaţiuni a poliţiei din Rio de Janeiro. Operaţiunea a avut loc în complexul Maré, un ansamblu uriaş de favele, a informat poliţia civilă din Brazilia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici