CAMPANIA ALEGE SMART Ce ai face dacă ai fi primar

  • Un primar ar trebui să fie transparent cu cetăţenii care l-au votat, iar Tik-Tok l-ar ajuta să facă asta
  • Pierderea unei afaceri poate însemna câştigul altor opt, dacă perseverezi
  • Cristian crede că tinerii sunt viitorul unui oraş, de aceea e important ca administraţia locală să le creeze mediul propice pentru a nu pleca
671 afișări
Imaginea articolului CAMPANIA ALEGE SMART Ce ai face dacă ai fi primar

CAMPANIA ALEGE SMART Ce ai face daca ai fi primar

Cristian Chifoi are 33 de ani şi deţine şapte cafenele Take Five Coffee şi două locaţii Bubble Waffles, unde pregăteşte cele mai bune gofre. Anul viitor vrea să franchiseze proiectul indeit cu dulciuri, pentru că cererea de deschidere a unor noi locaţii a fost mare.

Ca să-şi dea seama cum trebuie să managerieze această afacere, a fost nevoit să piardă toţi banii investiţi la început. A început în 2016 cu o singură locaţie. Acum, afacerea numără nouă locaţii in Constanţa si în afara oraşului.

Când l-am întrebat care ar fi primul lucru pe care l-ar face dacă ar fi primarul Constanţei, Cristian a spus că ar avea cont pe TIK-TOK. Ca şi primar  trebuie să fii transparent cu oamenii care te aleg.  El îşi doreşte să trateze oraşul ca pe propriul business, dar la nivel macro. Promovarea pe reţelele de socializare este gratuită şi la îndemâna oricui, iar un primar antreprenor trebuie să ştie cum să folosească aceste unelte.

În plus, Ciprian s-a lovit de nenumarte ori de birocraţie, iar pentru a încuraja antreprenorii să-şi deschidă afaceri, vrea să creeze un sistem online care să ofere tot ce e nevoie pentru a deschide într-o firma de care ai nevoie. El şi-ar dori să reînvie partea de sud a staţiunii Mamaia cu ajutorul hotelierilor care să includă servicii all-inclusive, crede că doar asta s-ar potrivi acum în această zonă.

 

  • „Deci ce aş face eu dacă aş fi primar în Constanţa? În primul rând m-as axa foarte mult pe dezvoltarea zonei de agrement pentru Lacul Siutghiol si Marea Neagră. Turiştii care vin la noi nu primesc mai mult decât o cameră de hotel şi un şezlong pe plajă. E păcat! Eu, ca şi antreprenor, aş promova foarte mult centrul vechi al Constanţei, pentru că şase, opt luni pe an acolo nu vine lumea. Şi din cauza aceasta ratăm niste încasări care ar putea să vină la bugetul local. Şi să ne ajute să ne creştem veniturile. Mi-aş dori foarte mult ca studenţii din Constanţa să rămână în Constanţa şi la facultate şi apoi după ce termină facultatea. Pentru că în momentul de faţă ei nu au oportunităţi de angajare sau de a face practică undeva. Spre deosebire de cei de la medicină, aceştia au şansa de a face practică direct la spital. Asta ar trebui făcut şi cu toate celelalte facultăţi. Că este economie, că este marketing, că este management, ei ar trebui să meargă în toate instituţiile astea publice, private, nici nu contează, să facă practică şi să înveţe ceva”, spune Cristian Chifoi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici