Video METEO #azi 26 august 2019: Caniculă şi instabilitate atmosferică

Vremea continua să fie caniculară şi azi în Câmpia de Vest şi cea Română, unde maximele termice vor ajunge la 35 de grade Celsius iar disconfortul termic va fi ridicat

1020 afișări

ROMÂNIA, MARŢI

În a doua parte a zilei la munte, în vestul şi nord-vestul ţării sunt prognozate averse şi descărcări electrice. 29 de grade sunt aşteptate la Suceava, 28 la Braşov şi Constanţa, 32 de gradce la Ploieşti şi Cluj Napoca şi 34 de grade se vor înregistra la Timişoara.

La noapte, cerul va fi variabil, noros în vest şi centru şi senin în sudul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat iar minimele vor fi cuprinse între 12 şi 23 de grade. 13 grade Celsius sunt prognozate la Braşov, 15 la Deva, 19 la Arad şu Craiova şi 22 de grade Celsius la Constanţa. În estul Transilvaniei minima va fi de 7 grade.

BUCUREŞTI

În Capitală vremea va fi călduroasă şi azi, cu o maximă de 34 de grade Celsius, cer senin şi vânt slab. Mâine temperatura diurnă va fi de 33 de grade iar miercuri va scădea până la 30 de grade. Cerul va rămâne senin iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Nopţile care urmează vor fi mai răcoroase cu minime între 15 şi 18 grade Celsius.

LITORAL

Şi pe litoral se menţine vremea frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. În staţiuni maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius iar apa mării va avea 23-24 de grade. La noapte minima termică va fi de 21 de grade în majoritatea staţiunilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici