Video Meteo #azi 30 mai: Cod GALBEN de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în aproape toată ţara

Vreme instabilă prognozează meteorologii pentru azi. Până sâmbătă dimineaţa toată ţara este sub informare de vreme rea, potrivit căreia vor fi ploi torenţiale, vijelii şi căderi de grindină. Astfel de fenomene se vor înregistra azi în nord, vest şi centru iar spre seară în centru, est şi sud.

1619 afișări

ÎN ŢARĂ

Vreme instabilă prognozează meteorologii pentru azi. Până sâmbătă dimineaţa toată ţara este sub informare de vreme rea, potrivit căreia vor fi ploi torenţiale, vijelii şi căderi de grindină. Astfel de fenomene se vor înregistra azi în nord, vest şi centru iar spre seară în centru, est şi sud. Cantităţile de apă pot ajunge la 35-40 de l/mp. Temperaturile se vor încadra între 19 de grade în Dealurile de Vest şi 30 de grade în Bărăgan şi Dobrogea.

BUCUREŞTI

Va ploua şi în Capitală în următoarele zile. Azi şi mâine cerul va fi variabil, iar după-amiază şi seara vor fi ploi în averse, vânt cu intensificări şi descărcări electrice. Sâmbătă va ploua dimineaţa dar şi seara. Maxima zilei va fi azi de 29 de grade dar va scădea până sâmbătă la 24 de grade Celsius.

LITORAL

Instabilitatea atmosferică se va manifesta şi la malul mării. Cerul va fi variabil, dar după amiaza şi noaptea sunt condiţii de ploi în averse, descărcări electrice şi vânt puternic. Temperatura va urca azi până la 26 de grade, iar la noapte va fi de minim 17 grade Celsius.

PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE ÎN ŢARĂ

Următoarele 3 zile vor fi asemănătoare din punct de vedere meteorologic. Va ploua în aproape toată ţara, ploile vor fi însoţite de descărcări electrice, iar vântul va sufla cu intensificări. Maximele termice se vor încadra între 19 şi 30 de grade, iar minimele vor fi de 10 grade Celsius.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici