Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 1 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

241 afișări

Temperaturi ridicat în cea mai mare parte ţării. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind temperaturile ridicate, între 35 şi 37 de grade, de azi şi mâine, când indicele de confort termic va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Un pacient cu arsuri pe 55% din suprafaţa corpului a fost prelaut şi transferat în Italia la Rimini în această dimineaţă. Misiunea umanitară a fost aprobată de Ministrul Apărării, Gabriel Leş. Transportul s-a efectuat cu o aeronavă de tip C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române.

Coloană pe 10 kilometri la intrarea pe Centura de Vest, din cauza unui sens giratoriu nou care nu poate prelua valorile mari de traffic. Potrivit Poliţiei Prahova, în aceadtă dimineaţă, pe DN 1 este coloană în mişcare de la km 76 (Băicoi) până la km 66 (giratoriu benzinărie).

Preşedintele CSM, Lia Savonea, a anunţat, în această dimineaţă, că plenul va fi amânat pentru a treia oară, deoarece cei 7 membri care au boicotat şedinţa săptămâna trecută au transmis un e-mail pentru a cere din nou eliminarea de pe ordinea de zi punctele privind Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie până sunt dezbătute rapoartele europene.

Finlanda a preluat azi preşedinţia prin rotaţie a Consiliului Uniunii Europene de la România şi a adoptat sloganul "O Europa sustenabilă - Un viitor sustenabil", relatează site-ul agenţiei Dpa.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici