70 de vaccinuri împotriva noului coronavirus sunt în dezvoltare. Trei au început deja testele pe oameni

Sunt 70 de vaccinuri împotiva coronavirusului în dezvoltare la nivel global, cu trei în stagiu avansat fiind deja testate pe grupe de oameni, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, citată de Bloomberg.

7946 afișări
Imaginea articolului 70 de vaccinuri împotriva noului coronavirus sunt în dezvoltare. Trei au început deja testele pe oameni

70 de vaccinuri împotriva noului coronavirus sunt în lucru. Trei au început testele pe oameni

Unul dintre cele trei este produs de CanSino Biologics Inc. în parteneriat cu Institutul de Biotehnologie din Beijing. Celălalte două care au ajuns la faza de testare pe oameni sunt produse de două companii din SUA : Moderna Inc. şi Inovio Pharmaceutials Inc, potrivit documentului emis de OMS.
 
Companiile din domeniu se află sub presiune să găsescă vaccinuri care să poată fi utilizate la scară largă în cel mai scurt timp. Fără un vaccin este improbabil ca cazurile de coronavirus să dispară.
 
Fonduri importante au fost alocate de atât de state şi organizaţii cât şi de persoane independente pentru obţinerea vaccinurilor în cel mai scurt timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici