Canada prelungeşte cu încă o lună închiderea frontierelor, până pe 21 februarie

  • Prelungirea restricţiilor de călătorie cu o lună a fost anunţată de ministrul federal al siguranţei publice, Bill Blair, conform cicnews.com.
  • Cetăţenii şi rezidenţii canadieni pot, totuşi, să se întoarcă în Canada şi să îi primească pe membrii familiei printr-o serie de derogări.
823 afișări
Imaginea articolului Canada prelungeşte cu încă o lună închiderea frontierelor, până pe 21 februarie

Prelungirea restricţiilor de călătorie cu o lună a fost anunţată de ministrul federal al siguranţei publice, Bill Blair, conform cicnews.com.

„Guvernul nostru nu va ezita niciodată să ia măsuri puternice pentru a-i ţine pe canadieni în siguranţă faţă de COVID-19, menţinând în acelaşi timp comerţul esenţial cu partenerii noştri internaţionali", a scris Blair într-un tweet.

Blair a anunţat, de asemenea, că restricţiile impuse călătorilor americani vor fi valabile cel puţin până pe 21 februarie.

Frontiera Canada-SUA a fost închisă din martie pentru călătoriile non-esenţiale şi decizia comună a fost prelungită de mai multe ori .

Pentru a proteja canadienii de COVID-19, guvernul federal a instituit, de asemenea, măsuri internaţionale de restricţionare a călătoriilor din martie, pentru a limita călătoriile în Canada.

Cetăţenii şi rezidenţii canadieni pot, totuşi, să se întoarcă în Canada şi să îi primească pe membrii familiei printr-o serie de derogări.

Începând cu 7 ianuarie 2021, Canada cere fiecărui călător un test negativ COVID-19 efectuat cu maxim 72 de ore înainte de plecare. Testul PCR negativ este necesar înainte ca unei persoane să i se permită să urce în orice zbor cu destinaţia Canada. Testarea nu scuteşte călătorii de carantina de 14 zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici