Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 13 iulie. Florida a raportat 15.000 de cazuri într-o zi / Bulgaria redeschide cluburile de noapte

  • Pandemia COVID 19 pare să producă efecte inegale în continuare. Cele mai afectate state rămân în continuare SUA, India, Brazilia şi Africa de Sud.
  • Europa pare să fie pe un trend de stabilitate mai ales în vest.
  • Franţa va testa toţi vizitatorii din ţările de risc, peste 2.000 de teste pe zi.
720 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 13 iulie.  Florida a raportat 15.000 de cazuri într-o zi / Bulgaria redeschide cluburile de noapte

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 13 iulie.

Pandemia COVID 19 pare să producă efecte inegale în continuare. Cele mai afectate state rămân în continuare SUA, India, Brazilia şi Africa de Sud.

Europa pare să fie pe o pantă descendentă mai ales în vest.

În SUA, Floria se află într-un epicentru al pandemiei.

15.000 de cazuri a numărului de infectări cu noul coronavirus s-au înregistrat în statul american din sud  într-o sigură zi. Autorităţile au fost obligate să închidă unele magazine şi plaje.

Franţa va testa toţi vizitatorii din ţările de risc, peste 2.000 de teste pe zi.

”Vom realiza teste sistematice pe aeroporturi pentru călătorii care vine din ţări aşa-zis „roşii”, adică din ţări unde virusul circulă cel mai mult”, a spus Gabriel Attal, purtător de cuvânt al guvernului. Îîntr-un apel publicat de Le Parisien-Aujourd'hui en France, 14 medici au solicitat ca purtarea măştilor să fie obligatorie în spaţiile publice închise.

În Iran, ayatollahul Khamenie cere ”salvarea ţării” după ce epidemia a început iarăşi.

În ţările pe o pantă descendentă măsurile se relaxează.â

Bulgaria va redeschide barurile şi cluburile de noapte.

Suedia nu a implementat nici acum purtarea obligatorie a măştilor fără a înregistra un dezastru naţional cum se aştepta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici