Video VIDEO | Moment de reculegere în memoria ambulanţierului mort din cauza COVID-19

În toate Serviciile Publice de Ambulanţă este declarat doliu şi se va ţine un moment de reculegere timp de un minut, miercuri, de la ora 10.00, în memoria ambulanţierului în vârstă de 52 de ani, care a murit din cauza infecţiei cu noul noul coronavirus, anunţă Federaţia Sindicală „Ambulanţa”.

1507 afișări

UPDATE La sediile tuturor Serviciilor Publice de Ambulanţă s-a ţinut un moment de reculegere în memoria ambulanţierului din Suceava, în vârstă de 52 de ani, decedat în cursul zilei de ieri. Bărbatul care lucra la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava a devenit prima victimă a epidemiei de coronavirus în rândul personalului medical din România.

Potrivit sursei citate, sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor vor funcţiona continuu în acel minut, când va începe serviciul de înmormantare la cimitirul din localitatea Salcea.

Ministerul Sănătăţii a anunţat, marţi, primul deces în urma infectării cu noul corinaviru în rândul personalului medical, fiind vorba de un ambulanţier de la Suceava.

Acesta lucra de 25 de ani la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava şi moştenise meseria de la tatăl său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici