O altă ţără din Europa în care a fost depistat un caz de coronavirus cu noua tulpină descoperită în Marea Britanie

  • Noua tulpină de coronavirus depistată în Regatul Unit a fost identificată pentru prima dată în Germania.
  • Persoana infectată a zburat de la Londra la Frankfurt pe 20 decembrie.
  • Germania a prelungit până la 6 ianuarie suspendarea zborurilor din Regatul Unit şi Africa de Sud.
1394 afișări
Imaginea articolului O altă ţără din Europa în care a fost depistat un caz de coronavirus cu noua tulpină descoperită în Marea Britanie
Noua tulpină de coronavirus depistată în Regatul Unit a fost identificată pentru prima dată în Germania, la o femeie sosită cu avionul de la Londra, au anunţat joi, 24 decembrie, autorităţile sanitare germane, notează Le Figaro.
 
"Acesta este primul caz cunoscut din Germania" a declarat ministerul regional al sănătăţii din Baden-Württemberg într-un comunicat. 
 
Persoana infectată a zburat de la Londra, de pe aeroportul Heathrow, cu destinaţia Frankfurt pe 20 decembrie pentru a-şi vizita rudele. La coborărea din avion, acesteia i s-a făcut un test, iar rezultatul a fost pozitiv, fiind nevoită să intre în carantină. 
A doua zi, a început să dezvolte simptome şi un al doilea test a fost, de asemenea, pozitiv. ”Astăzi a fost detectată varianta virusului B.1.1.7,” a adăugat ministerul regional.
 
Germania a prelungit până la 6 ianuarie suspendarea zborurilor din Regatul Unit şi Africa de Sud, după apariţia unei noi tulpini a coronavirusului considerate de autorităţile britanice mai contagioase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici