Video Spitalul Judeţean Suceava are iar conducere civilă. Dr. Anatolii Buzdugan este noul manager

  • Spitalul Judeţean Suceava a fost cel mai are focar de infecţie cu COVID 19 din ţară
  • De pe 3 aprilie Spitalul Suceava a fost cndus de o echipă militară
  • Dr. Anatolii Buzdugan a fost ales în funcţia de manager
2369 afișări

De azi Spitalul Judeţean Suceava este predat din nou unei conduceri civile, după aproape o lună în care a fost condus de o echipă militară.

'Cred că a învăţat toată lumea. Din ce am spus şi echipei manageriale noi, nu trebuie să uităm ce a însemnat Suceava. Gândiţi-vă că aproape 3.000 din cele 12.000 de cazuri sunt de la Suceava, că 124 de cazuri din cele aproape 690 de decese sunt de la Suceava”, a declarat azi ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru.

Spitalul Judeţean Suceava a fost un din cele mai mari focare de infectare cu noul coronavirus. 462 de cadre medicale au fost infectate, potrivit ultimei raportări date de Ministerul Sănătăţii.

Pe 27 aprilie, Consiliul Medical al SJU Suceava a votat noua structură de conducere a unităţii medicale. Dr. Anatolii Buzdugan a fost ales în funcţia de manager, iar medicul Valeriu Gavrilovici în funcţia de director medical.

Suceava este în continuă cel mai afectat judeţ, cu 2.765 de cazuri de coronavirus, potrivit datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategică.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici