Timiş. Vaccinare la Festivalul Lavandei. Vizitatorii sunt imunizaţi cu serul Johnson&Johnson

  • Participanţii la Festivalul Lavandei din judeţul Timiş se pot vaccina anti-COVID.
  • Un centru mobil de vaccinare organizat de Spitalul Clinic Militar de Urgenţă Dr. Victor Popescu din Timişoara a fost instalat în cadrul evenimentului care ţine trei zile.
564 afișări
Imaginea articolului Timiş. Vaccinare la Festivalul Lavandei. Vizitatorii sunt imunizaţi cu serul Johnson&Johnson

Sursa foto: Facebook / Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu”, Timişoara

Festivalul Lavandei are loc în localitatea Fibiş, la aproximativ 40 de kilometri distanţă de Timişoara.

Evenimentul a început vineri şi se va încheia duminică.

„Vară, soare şi lavandă, ce ţi-ai putea dori mai mult? Mirosul proaspăt al naturii şi zâmbetele oamenilor ne aduc aminte de normalitate, de o viaţa simplă de dinainte de pandemie. Un firesc care părea că e departe de noi la un moment dat, dar iată-ne aici, la Festivalul Lavandei în Fibiş, la 40 de km de Timişoara. În aceste trei zile ale Festivalului Lavandei, centrul mobil de vaccinare al Spitalului Militar Timişoara vă aşteaptă într-un număr cât mai mare la vaccin”, au anunţat reprezentanţii spitalului militar.

Persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face în cele trei zile, în intervalul orar 08.00-20.00. La centrul mobil se foloseşte vaccinul Johnson&Johnson, utilizat într-o singură doză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici