BOHO FEST: Damian Drăghici & Brothers la Teatrul Naţional Bucureşti, în 27 noiembrie

Legendara trupă Damian Drăghici & Brothers va concerta luni, 27 noiembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti, începând cu orele 20.00.

395 afișări
Imaginea articolului BOHO FEST: Damian Drăghici & Brothers la Teatrul Naţional Bucureşti, în 27 noiembrie

Damian Drăghici & Brothers, în concert la BOHO FEST

 

Damian Drăghici & Brothers revin la Bucureşti cu un show ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta în variantă live cele mai cunoscute piese ale trupei, de la înfiinţare şi până la cel  mai recent album, Change or Die şi până la cel mai recent hit, Domnişoară, domnişoară (În staţie la Lizeanu).

Cântece celebre din repertoriul românesc: Şaraiman, În staţie la Lizeanu (Domnişoară, domnişoară), Mona (Aoleu, se mărită Mona mea), Hopai diri da, Cine-a pus cârciuma-n drum şi multe altele, vor fi interpretate în maniera bine-cunoscută a trupei Damian Drăghici & Brothers, unind instrumentele tradiţionale lăutareşti, elemente de rock şi ritmuri de muzică electronică, dubstep, reggae şi blues.

Damian & Brothers a fost şi este proiectul meu de suflet, întoarcerea mea la rădăcini! Veniturile realizate din acest concert vor fi donate, ca de fiecare dată, proiectului caritabil “Din suflet pentru suflete” desfăşurat de Fundaţia Bright Light în fiecare an.
Aşa că vă aşteptăm pe 27 noiembrie, la BOHO FEST, să simţiţi spiritul boem, să ascultaţi muzică bună şi să dansăm împreună cu trupa Damian & Brothers!
”, a transmis Damian Drăghici.

Biletele pentru concertul BOHO FEST al trupei Damian Drăghici & Brothers de la Teatrul Naţional Bucuresti, din data de luni, 27 noiembrie 2017, sunt disponibile în reţeaua Eventim, la următoarele categorii:

categoria I: 190 lei 

categoria II: 140 lei

categoria III: 90 lei.

Accesul în sală va fi permis începând cu orele 19:00.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici