CRP face apel la decenţă în relatările despre incidentul de la Parlament

Clubul Român de Presă face apel la decenţă în relatările despre incidentul care a avut loc la Parlament joi, când un angajat al TVR s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului în timp ce era dezbătută moţiunea de cenzură.

68 afișări
Imaginea articolului CRP face apel la decenţă în relatările despre incidentul de la Parlament

CRP face apel la decenţă în relatările despre incidentul de la Parlament (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

"CRP face apel la decenţă în relatările despre incidentul de la Parlament. Dar, oricât de decenţi am fi, deciziile politice subiective, fără înţelepciune, rămân aceleaşi", a declarat Indira Crasnea, preşedintele Clubului, pentru MEDIAFAX.

"CRP îl va sprijini pe colegul nostru de la TVR prin toate mijloacele de care dispune", a mai spus Crasnea.

Angajatul TVR s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului în timp ce era dezbătută moţiunea de cenzură.

În timpul intervenţiei premierului, Adrian Sobaru a strigat de la balcon "Boc, aţi luat drepturile copiilor", apoi s-a aruncat, în cădere strigând "Libertate". El purta un tricou pe care scria "Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Libertate".

Adrian Sobaru a fost preluat de echipaje SMURD şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR, are 40 de ani şi doi copii, dintre care unul are o deficienţă, el fiind nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copil.

Potrivit unor surse, unul dintre copiii lui Adrian Sobaru suferă de autism. El nu avea o problemă legată de locul de muncă din TVR, ci era foarte nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copilul cu deficienţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici