Ediţie de colecţie dedicată femeilor de business, de la Ziarul Financiar

Aproximativ 35% dintre IMM-urile de succes din România sunt conduse de femei, potrivit numărului special lansat, luni, pe piaţă de Ziarul Financiar.

139 afișări
Imaginea articolului Ediţie de colecţie dedicată femeilor de business, de la Ziarul Financiar

Ediţie de colecţie dedicată femeilor de business, de la Ziarul Financiar

Cotidianul a pregătit o ediţie de colecţie dedicată femeilor din business, în care surprinde poveşti de succes ale femeilor care s-au impus ca antreprenori şi manageri în mediul de afaceri românesc.

Analiza Ziarului Financiar arată că, din primele zece companii locale ca cifră de afaceri, două sunt conduse de femei, raportul fiind însă mult mai mic când vorbim de primele 100 de business-uri, numai opt dintre ele având la vârf o femeie. România se poate lăuda însă cu faptul că OMV Petrom - cea mai mare companie din ţară - este condusă de nouă ani de Mariana Gheorghe, inclusă de altfel de Fortune şi în top 50 cele mai puternice femei din lume.

Ziarul Financiar a reuşit să vorbească cu cele mai influente femei de pe "Wall Street"-ul românesc, care fac tranzacţii de miliarde de lei şi administrează economiile a milioane de români, precum şi cu doamnele care au ajuns în poziţii de top în managementul băncilor, companiilor de asigurări, firmelor de audit şi consultanţă, jucătorilor din IT&C şi al giganţilor din sectorul energetic. În plus, cotidianul financiar prezintă poveştile celor mai puternice antreprenoare, care reuşesc să dezvolte afaceri cu mii de angajaţi din domenii diverse, de la pharma la vinuri şi fashion.

La modul general, retailul, sănătatea, energia, auto, cosmeticele, serviciile financiare, asigurările sunt sectoare unde femeile conduc afaceri de sute de milioane de euro.

Ediţia specială a Ziarului Financiar arată şi de ce femeile din România câştigă cu 8% mai puţin decât bărbaţii, precum şi care sunt sectoarele unde doamnele au venituri mai mari.

Ziarul Fianaciar este liderul informaţiei de business din România - în cei 16 ani de existenţă s-a impus drept cea mai complexă şi puternică sursă de informare din acest segment, oferind ştiri, date, analize şi comentarii difuzate pe toate canalele consumate de comunitatea de business, de la print şi online, la mobile, video şi evenimente.

Brand de referinţă al pieţei de business, Ziarul Financiar este şi lider absolut al audienţelor din acest segment, ediţia online ZF.ro având peste 1,79 milioane de vizitatori unici în ianuarie 2015, potrivit datelor SATI. La rândul său, ediţia tipărită a publicaţiei conduce cu o audienţă extinsă de 488.000 de cititori, conform valului SNA CAPI iunie 2012 – mai 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici