Video Filmul #Selfie69 by Cristina Iacob: "Mai multă comedie, mai multă iubire". România la Comic Con 2016 - GALERIE FOTO, VIDEO

Producătorii filmului "#Selfie69" au răspândit o stare de suspans şi curiozitate în rândul publicului de la festivalul Comic Con, cu mici indicii despre această comedie, cu "love inclusive". România a fost reprezentată la festivalul Comic Con 2016 de comedia #Selfie69, în care fenomenul Selfie a fost ipostaziat în trailer-ul aventurii demenţiale: "It’s a fucking love story".

6796 afișări

GALERIE FOTO

Regizoarea filmului, Cristina Iacob despre #Selfie69: “Adolescentele Yasmine, Ana şi Roxi trec prin despărţiri hardcore şi apoi fac un pariu nebunesc: Care se mărită prima în trei zile?”

Regizoarea şi scenarista filmului Selfie, Cristina Iacob şi actorii Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Alina Chivulescu, Vlad Logigan au venit sâmbătă la Comic Con unde, pe un ecran, într-o sala înţesată de curioşii pasionaţi de cinema, au prezentat trailer-ul amuzant, despre dragoste şi multe alte vicii, despre prietenia care uneşte generaţiile.

Cristina Iacob ne-a dezvăluit ce aduce nou acest sequel: “Faţă de primul film, acesta vine cu mai multă prietenie, dragoste, un pariu atipic, total nebunesc, vine cu Răzvan Vasilescu care în tot filmul este fumat, îl puteţi vedea pe afişul oficial, narcotizat, vine cu câţiva mari actori, Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Alex Bogdan, vine cu Tolea Ciumac.” Vlad Logigan a spus că Tolea Ciumac, luptătorul K1, care joacă în film, pare să aibă 4,80 metri de aproape. În plus, a spus actorul, “Sequel-ul pentru Selfie este ca în acea piesă, Harder, Stronger, Faster, Better, la nivel de script, muzică, montaj, mai fresh, mai aproape de anul în care suntem.”

#Selfie69 se anunţă o comedie mişto despre generaţia noastră. Generaţia de după comunism, care creşte şi se distrează, cu umor şi iubire. I-am spus regizoarei Cristina Iacob că şi-a pus amprenta pe generaţia tinerilor Millennials. Eu şi prietenele mele am trecut prin experienţele prin care trec fetele în film, în adolescenţă.

“Da, acesta e motivul pentru care am făcut un sequel, am vrut să arăt mai multă prietenie, mai multă iubire, iar reacţia publicului după primul film a fost mişto, ne cereau să mai facem. Sequel-ul e pentru că generaţia noastră este aici, reală, vie, fără idei primite de-a gata”, a spus Cristina Iacob pentru MEDIAFAX.

De ce fac pariul cele trei fete

“Pentru că cercetătorii britanici şi americani au descoperit că există o substanţă derivată din dopamină care împinge adolescentele din ziua de astăzi, în mod irezistibil şi irefutabil, înspre cele mai nebune acte.”, a spus Flavia Hojda.

“De fapt, fac acest pariu pentru a demonstra generaţiei Selfie că e foarte cool căsătoria, vine din multă iubire şi trebuie lăsate la o parte gândurile prăfuite că nu e ok să te căsătoreşti.”, spuneOlimpia Melinte.

“E foarte distractiv să te căsătoreşti, le plac provocările, nu există reguli pentru ele”, zice Crina Semciuc.

Întrebată din public dacă şi copiii vor putea să vadă filmul fără restricţii, Cristina Iacob a răspuns cu umor: “Doar dacă nu sunt însoţiţi de părinţi. Toţi cei între 10 şi 100 de ani sunt aşteptaţi la film.”

Experienţa Selfie a fost pentru Crina Semciuc explozivă, căci, spune actriţa, “personajul meu, Yasmine este o bombă cu ceas”. Olimpia a descoperit prietenia adevărată alături de echipa din Selfie, “nu prietenia afişată pe pereţii Facebook-ului.” Alina Chivulescu a spus că Selfie a ajutat-o să înţeleagă generaţia fiului ei.

Producătorii muzicali de la Hahaha Production au vorbit despre compoziţie şi sound design: “Am folosit peste 30 de instrumentişti, avem peste 320 de ore de muncă, 46 de scene. Când creezi muzică pe stare, nu pentru artişti anume, aşa cum suntem noi obişnuiţi, primează mood-ul pe care ţi-l dă sunetul. Procesul de casting a fost provocator pentru Cristina Iacob, în ceea ce le priveşte pe “fete, pe actriţe, am vrut să văd cum se mulează pe fiecare personaj, dar toate ar fi putut juca oricare personaj, pentru că au nebunie şi sensibilitatea, doar că, în trei stiluri diferite.”

Un spectator care cu o seară în urmă văzuse un alt film românesc, “Bacalaureat”, în regia lui Cristian Mungiu, a spus că “povestea din filmul lui Mungiu, deşi profundă, e deprimantă”. Aşa că, întreba spectatorul, cum e să faci o comedie, să nu reprezinţi în film doar imaginea depresivă a României? Cristina Iacob i-a răspuns: “Şi noi am simţit la fel, de asta am venit cu un suflu nou, o comedie, aş putea spune, chiar cu supereroi, fetele din film fac un pariu, dacă reuşesc să se căsătorească în trei zile, nu ştiu dacă noi, de-aici, în viaţă reală, am putea face un astfel de pariu. Şi băieţii din film reuşesc să supravieţuiască din mâinile unuia cum este Tolea Ciumac. Am încercat să facem o comedie, să ne distrăm, să vedem partea plină a paharului, care există şi aici, chiar dacă trăim în România”, a spus Cristina Iacob.

Despre cum face o femeie film în România

“Nu o să fiu ipocrită, n-a fost uşor, a fost o provocare şi cred că e un “challenge” şi pentru un bărbat să facă film la nivelul ăsta, cu 8 actori principali, 64 de locaţii, cu 69 de actori de figuraţie, iată ce coincidenţă! Ne-am aruncat în această poveste cu inconştienţă, cu mult curaj şi talent mult din partea actorilor, sunt sigură că o să vă placă de ei. Nu e uşor, dar nu trebuie să ne speriem, e o provocare pozitivă, nu e o corvoadă, e foarte frumos.”, a spus Cristina Iacob.

Momente amuzante de la filmare

“Maia Morgenstern şi Tolea Ciumac fac o echipă amuzantă şi neobişnuită. Îmi aduc aminte şi de un moment cu Vlad Logigan, care a trebuit să stea sub talpa lui Tolea Ciumac minute în şir, iar Tolea poartă 47.”, a spus Cristina Iacob.

Actorul Vlad Logigan a glumit: “Eu am faţă mai mică, de numărul 38 la încălţăminte, dacă vrei să stau cu faţa sub pantof. Tolea e luptător, nu înţelege unde e graniţa asta între a apuca pur şi simplu un om de mână, sau a-l smuci”.

#Selfie69, comedia imprevizibilă care va uni toate generaţiile

După "#Selfie", filmul românesc cu cel mai mare succes la Box Office în 2014 (peste 100.000 spectatori), în curând, regizoarea Cristina Iacob aduce sequelul #Selfie69, un film despre iubirea în care totul este permis, despre prietenia care devine din ce în ce mai puternică, despre ideea de căsătorie care se transformă într-o bombă cu ceas.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar filmările au avut loc în primăvară anului trecut, au durat 33 de zile şi s-au desfăşurat în peste 43 de locuri din Bucureşti şi împrejurimi.

“Majoritatea visaţi la vacanţă, când vă întoarceţi, veţi avea o surpriză, echipa din fim şi HaHaHa Production v-au pregătit o surpriză, e hardcore, o să vedeţi.”, a ademenit regizoarea Cristina Iacob publicul.

#Selfie69, o comedie trăznită, este un film produs şi distribuit în cinematografe de Zazu Film.

#Selfie69 va fi lansat în cinematografe în acestă toamnă, producătorii considerându-l "un cadou de întoarcere din vacanţă" făcut publicului, filmul îmbinând teme precum distracţie, iubire şi prietenie.

Ediţia din acest an a East European Comic Con se desfăşoară la Romexpo, în perioada 27-29 mai şi este organizată de Pineberry Studio şi Kickoff Events.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici