Liberalii o propun pe Lucia Hossu Longin pentru CA al SRTv, Bertzi şi Olaru, susţinuţi pentru SRR

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că propunerea liberalilor pentru Consiliul de Administraţie al Televiziunii publice este Lucia Hossu Longin, pentru CA al SRR fiind propuşi Ducu Bertzi şi Stejărel Olaru.

87 afișări
Imaginea articolului Liberalii o propun pe Lucia Hossu Longin pentru CA al SRTv, Bertzi şi Olaru, susţinuţi pentru SRR

Liberalii o propun pe Lucia Hossu Longin pentru CA al SRTv. Bertzi şi Olaru, susţinuţi pentru SRR (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Propunerea noastră pentru SRTv este Lucia Hossu Longin", a spus Haşotti.

El a precizat că, pentru CA al SRR, propunerile PNL pentru cele două locuri care îi revin, potrivit algoritmului politic, sunt Ducu Bertzi şi Stejărel Olaru.

Viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu a declarat, pentru MEDIFAX, că supleantul pentru CA al TVR este Brânduşa Miron, iar supleanţii pentru SRR sunt Oana Sima şi Radu Călin Cristea.

El a precizat totodată că propunerea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al CNVM este Alexe Gavrilă.

Liderii grupurilor parlamentare au stabilit marţi numărul de locuri care le revin în Consiliile de Administraţie ale televiziunii şi radioului public. Astfel, pentru Consiliul de Administraţie al TVR, PDL şi PSD vor face propuneri de candidaţi pentru câte trei locuri, PNL şi UDMR câte un loc, iar minorităţile au un loc de drept.

Pentru Consiliul de Administraţie al Radioului public, PSD va propune candidaţi pentru trei locuri, PDL şi PNL pentru câte două locuri, UDMR şi minorităţile câte un loc.

Conducerile celor două Camere ale Parlamentului au decis, miercuri, convocarea unei şedinţe de plen reunit marţi pentru desmenarea Consiliilor de Administraţie ale SRR şi SRTv, stabilirea componenţei Consiliului Fiscal şi numirea unui vicepreşedinte al CNVM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici