Noua vilă deţinută de Beyoncé şi de Jay Z este cea mai scumpă din California

  • Construcţia este evaluată la 200 de milioane de dolari.
  • Proprietatea-muzeu este situată pe plaja Malibu.
  • A fost nevoie de 15 ani pentru a o construi.
2743 afișări
Imaginea articolului Noua vilă deţinută de Beyoncé şi de Jay Z este cea mai scumpă din California

Noua vilă deţinută de Beyoncé şi de Jay Z este cea mai scumpă din California

Duo-ul de aur al muzicii americane Beyoncé-Jay-Z a atins un nou record. Împreună, vedetele au cumpărat o nouă super-vilă în Malibu (Los Angeles), care se dovedeşte a fi cea mai scumpă din toată California.

Vila, proiectată de arhitectul japonez Tadao Ando pentru o valoare iniţială de 295 de milioane de dolari, a fost achiziţionată de cuplu la un cost de 200 de milioane de dolari. Suma a fost plătită în numerar.

Proprietatea – a cărei construcţie a durat aproximativ 15 ani – este înconjurată de 40.000 de metri pătraţi de grădină şi are vedere la Oceanul Pacific. Vila a fost vândută cuplului de către colecţionarul William Bell, care în 2003 cumpărase proprietatea pentru 14,5 milioane. Casa, formată dintr-un amestec modern de sticlă şi beton, are o piscină, nişte elemente de apă, un heliport şi o anexă nu tocmai mică.

„Este a doua cea mai scumpă proprietate din ţară – se arată pe site-ul TMZ – pe primul loc un apartament din New York în valoare de 238 de milioane de dolari”.

De altfel, în tabloul mai general al Statelor Unite, recordul pare să rămână antreprenorului Ken Griffin, care – în 2019 – a cumpărat o casă de 238 de milioane de dolari în Central Park (New York). Odată cu achiziţia lor, Beyoncé şi Jay Z au depăşit recordul antreprenorului Marc Andreessen, a cărui casă – apropiată de cea a cuplului – are o valoare de 177 de milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici