Pavel Constantin, recompensat cu premiul special al juriului Festivalului de caricatură de la Haifa

Caricaturistul Pavel Constantin va primi premiul special acordat de juriul Festivalului Internaţional de Caricatură de la Haifa, festivitatea de premiere având loc pe data de 28 septembrie, informează Institutul Cultural Român (ICR).

159 afișări
Imaginea articolului Pavel Constantin, recompensat cu premiul special al juriului Festivalului de caricatură de la Haifa

Pavel Constantin, recompensat cu premiul special al juriului Festivalului de caricatură de la Haifa

Astfel, în perioada 20-28 septembrie, Festivalul Internaţional de Caricatură de la Haifa, singurul eveniment de acest gen din Israel, va reuni sub titlul "Turism, vacanţă, recreere, sporturi extreme" lucrări realizate de caricaturişti din întreaga lume, selecţionate în urma unui concurs desfăşurat în vara acestui an.

La această ediţie, caricaturistul român Pavel Constantin a primit premiul special acordat de juriul festivalului în colaborare cu Asociaţia de Turism din Haifa. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 28 septembrie, orele 18.30, la Haifa Auditorium, în prezenţa primarului oraşului Haifa, Yona Yahav.

Pavel Constantin este membru al Federaţiei Internaţionale a Caricaturiştior (FECO) şi colaborator a numeroase publicaţii din România şi din străinătate. Artistul a participat la numeroase expoziţii de caricatură din ţară şi din străinătate, fiind recompensat cu premii şi distincţii, printre care premiul Hidezo Kondo (Tokyo), premiul I la Montreal, Seoul, Shanghai, Barcelona, Wolffsurg, Barakaldo şi Vianden.

Expoziţia va putea fi vizionată pe tot parcursul festivalului la Haifa Auditorium, zilnic între orele 10.00 - 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici