Somnul şi dieta Atkins, secretul celor 60 de ani în formă ai lui Rob Lowe

Rob Lowe a împlinit duminică vârsta de 60 de ani.

850 afișări
Imaginea articolului Somnul şi dieta Atkins, secretul celor 60 de ani în formă ai lui Rob Lowe

Vedeta a avut o carieră îndelungată în cinema şi la TV, în prezent jucând în 911: Lone Star and Unstable, o comedie pe care a scris-o şi în care joacă împreună cu fiul său. Dacă există un lucru pe care îl are în comun cu diferitele personaje pe care le-a interpretat, acesta este obsesia şi atenţia pentru sănătate şi condiţie fizică.

„Scopul acestor 60 de ani este să rămân mereu în formă, fără să fiu rănit”, a spus pentru People: „Sunt mai bine decât am fost vreodată, mai puternic ca niciodată. Îmi amintesc că îmi era frică să împlinesc 40 de ani, să împlinesc 50 de ani, dar de fiecare dată mă confrunt mai bine cu aceste obstacole”.

Fizicul slab al lui Rob Lowe nu este legat de anumite medicamente sau injecţii miraculoase. „Pentru mine, totul face parte dintr-un stil de viaţă, nu este o singură dietă sau un anumit exerciţiu”, a spus el pentru People.

Nu bea alcool

Nu foloseste medicamente pentru că nu crede ca pot fi sustenabile pe termen lung, din punctul lui de vedere este mai util să ai un echilibru în alimentaţie, în viaţă. Apoi, îi place să facă sport şi să se menţină în formă.

Printre secretele de frumuseţe se numără şi somnul: a recunoscut că doarme mult. Nu l-ar deranja să doarmă 12 ore pe zi. Doarme chiar şi în pauzele de pe platou folosind măşti pentru ochi şi căşti pentru anularea zgomotului.

Rob Lowe a spus că odată ce a împlinit 30 de ani şi-a dat seama că nu mai poate mânca ca un copil de 15 ani şi, prin urmare, şi-a schimbat dieta. A redus carbohidraţii şi a urmat dieta Atkins de zeci de ani, care este săracă în carbohidraţi şi bogată în proteine.

De asemenea, nu bea alcool. Rob Lowe se antrenează ori de câte ori poate. Nu-i place să stea nemişcat şi chiar şi atunci când are o zi liberă organizează diverse activităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici