Aeroportul Avram Iancu din Cluj vrea un împrumut de 50 milioane lei, pe 20 ani, pentru investiţii

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj vrea să contracteze un împrumut de 50 milioane de lei, pe o perioadă de 20 de ani, pentru finanţarea unui proiect de investiţii.

139 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Avram Iancu din Cluj vrea un împrumut de 50 milioane lei, pe 20 ani, pentru investiţii

Aeroportul Avram Iancu din Cluj vrea un împrumut de 50 milioane lei, pe 20 ani, pentru investiţii (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Împrumutul vizează obiectivul de investiţii "Pistă de decolare-aterizare de 3.500 m - Etapa I şi suprafeţe de mişcare aferente", potrivit unui anunţ al aeroportului aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 martie.

Potrivit datelor publicate online, pe site-ul aeroportului, în septembrie 2011 au început lucrările pentru construirea unei piste noi. Prima etapă a investiţiei vizează realizarea a 2.100 metri de pistă, proiectul vizând la final construcţia unei noi piste de decolare - aterizare, de 3.500 metri.

Traficul aerogării a crescut anul trecut la 1,03 milioane pasageri, de la 932.000 pasageri în anul anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici