Incertitudine în domeniul HoReCa. Restaurantele se vor închide dacă depăşim numărul de infectări cu virusul SARS-CoV-2

  • Restaurantele din Capitală se pot închide dacă depăşim numărul de infectări
  • Guvernul Britanic va închide restaurantele din anumite zone minimum 2 săptămâni
  • Majoritatea ţărilor din UE au ales să închidă localurile mai devreme, la 22:00
3275 afișări
Imaginea articolului Incertitudine în domeniul HoReCa. Restaurantele se vor închide dacă depăşim numărul de infectări cu virusul SARS-CoV-2

Sursa foto: profimedia

Desi nu există niciun studiu care să facă vinovate restaurantele de înmultirea infectiilor, când Directia pentru Situaţii de Urgenţă hotărăşte, HoReCa execută. O lună avem de când poţi lua masa în interiorul restaurantelor şi acum, riscă să se inchid din nou.

În august, eram singura ţară din Europa cu restaurantele închise în interior.

Numărul în creştere al infectărilor cu Covid dă palpitaţii antreprenorilor din Capitală. În curând, localurile se pot închide şi aici. Măcar pe sectoare, speră ei.

Deja în Petroşani, Bacău, Arad, lacătul s-a pus pe restaurante.

Guvernul britanic a anunţat la sfârşitul lui septembrie că intenţionează să închidă pub-urile şi restaurantele în Nordul ţării şi la Londra pentru minim două săptămâni.

În alte ţări din Europa, localurile nu se închid definitiv, ci doar la ora 22. La noi, este permis să stai cu prietenii la masă până la miezul nopţii.

În comun cu alte ţări avem regulile sanitare. Şi străinii respectă distanţa socială, poartă măşti, iau masa în grup restrâns în restaurant şi au oră de plecare acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici