PepsiCo: investiţii de 100 milioane de euro în fabrica de snackuri din Popeşti-Leordeni

643 afișări
Imaginea articolului PepsiCo: investiţii de 100 milioane de euro în fabrica de snackuri din Popeşti-Leordeni

PepsiCo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de băuturi şi snackuri, va finaliza anul viitor investiţii de 100 mil. euro în fabrica de snackuri din Popeşti-Leordeni, investiţii care transformă unitatea într-un hub regional. Investiţiile au fost anunţate anul trecut.

Fabrica din Popeşti-Leordeni are în prezent o capacitate de producţie anuală de 39.000 de tone şi deserveşte 17 ţări: România, Bulgaria, Moldova, Grecia, Cipru, Albania, Muntenegru, Serbia, Croaţia, Slovenia, Bosnia şi Herţegovina, Ungaria, Ucraina, Kosovo, Macedonia de Nord, Cehia şi Slovacia.

"Prin investiţiile noastre, transformăm PepsiCo Romania într-un centru de producţie şi distribuţie important pentru Europa Centrală şi de Sud-Est”, spune Radu Berevoescu, General Manager & Senior Commercial Director East Balkans.

Odată cu instalarea noilor linii de producţie, PepsiCo Romania a localizat aproape în întregime portofoliul său de produse pentru piaţa românească (Lay's, Star, Doritos), în proporţie de peste 95%. În ceea ce priveşte depozitul automatizat, acesta va fi inaugurat în prima  jumătate a anului viitor.

În ultimii 10 ani, PepsiCo a investit direct 320 de milioane de dolari în România, susţinând dezvoltarea continuă a afacerii sale în ţară şi consolidându-şi rolul de hub regional de producţie şi distribuţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici