Porsche triplează numărul de angajaţi din România. Ce trebuie să faci pentru a fi angajat

Anul trecut, nemţii de la Porsche au deschis la Cluj un centru de dezvoltare software. După ce şi-a atins obiectivele pe anul precedent, celebra companie vrea să tripleze numărul de angajaţi.

1357 afișări
Imaginea articolului Porsche triplează numărul de angajaţi din România. Ce trebuie să faci pentru a fi angajat

„Suntem bucuroşi că am reuşit să ne atingem primul obiectiv de recrutare şi să ne extindem echipa din Cluj-Napoca, ajungând la 21 de angajaţi. Acum, după ce am pus bazele echipei noastre din România, avem planuri mari şi ne dorim să păstrăm acelaşi ritm de creştere. Până la sfârşitul acestui an, ne propunem să avem o echipă solidă, de peste 70 de angajaţi, la subsidiara noastră din Cluj-Napoca”, a declarat Malte Radmann, directorul Porsche Engineering Group.

Pentru a fi eligibili, posibilii candidaţi trebuie să fi absolvit o facultate de inginerie auto sau software şi să aibă experienţă în domeniu. În plus, aceştia ar trebui să vorbească fluent engleză şi, de preferat, germană, scrie Gândul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici