Răzvan Cuc solicită demiterea şefului Aeroportului Otopeni/ Imaginile cu "mizeria de nedescris", găsită de ministru după plângerile primite de la pasageri | FOTO, VIDEO

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat demiterea şefului aeoportului Otopeni, Gabriel Stroe, după ce a efectuat un control joi dimineata, gasind mizerie, ziduri rupte şi igrasie.

6623 afișări
Imaginea articolului Răzvan Cuc solicită demiterea şefului Aeroportului Otopeni/ Imaginile cu "mizeria de nedescris", găsită de ministru după plângerile primite de la pasageri | FOTO, VIDEO

Răzvan Cuc solicită demiterea şefului Aeroportului Otopeni/ Imaginile cu "mizeria de nedescris", găsită de ministru după plângerile primite de la pasageri | FOTO, VIDEO

„Am efectuat in aceasta dimineaţă o vizită inopinată în principala poarta de intrare a României şi anume Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi de ceea ce văd în acest aeroport. La fata locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este aşa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilităţi nu funcţionau, lifturile, la fel. Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri.

La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiţi sa stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor. Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investiţiilor este vizibilă, deşi ar putea sa existe investiţii pentru că aceasta companie are buget generos. Mă declar total nemulţumit de acest management al companiei si cu siguranţă românii merita un altfel de management”, a postat Cuc pe Facebook.

Ministrul a precizat, într-o declaraţie televizată, că a solicitat consiliului de administraţie al societăţii revocarea directorului. „În urmă cu mai multe săptămâni am primit tot felul de sesizări din partea românilor care se întorc în ţară şi ţinând cont de faptul că aeroportul Otopeni este principala poartă de intrare în România, vorbim aici de spaţiul aerian, am convocat managementul cu multe săptămâni la minister, i-am atras atenţia că sunt multe probleme care nu ţin neapărat de proceduri foarte complicate, aici, mă refer la partea de curăţenie, la scările rulante care trebuie să funcţioneze, pentru că avem tot mai multe solicitări din partea persoanelor care au probleme de mobilitate, deci sunt lucruri normale care se pot rezolva. I-am atras atenţia actualului manager, am văzut că nu a luat nici un fel de măsuri, sesizările au continuat din partea românilor, nu puteam să rămân impasibil, nu putem să rămânem impasibili, drept dovadă astăzi la ora 6 dimineaţa am efectuat un control neanunţat la aeroport”, a spus Cuc.

„I-am solicitat preşedintelui Consiliului de Administraţie care m-a însoţit la această vizită să procedeze dacă dânsa este mulţumită de ce a văzut acolo să lase lucrurile aşa, dacă nu să procedeze la revocarea din funcţie a actualului director al aeroportului Otopeni”, a încheiat Cuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici