Slovacia a învins Polonia la EURO 2020. Polonezii au jucat în 10 oameni din minutul 62

  • Prima partidă a Grupei E, de la UEFA EURO 2020, a adus faţă în faţă echipele Poloniei şi Slovaciei.
  • Polonezii porneau ca favoriţi, însă aceştia au rămas în 10 oameni, în minutul 62, când arbitrul român Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe Grzegorz Krychowiak.
  • Slovacii au profitat şi s-au impus cu 2-1.
154 afișări
Imaginea articolului Slovacia a învins Polonia la EURO 2020. Polonezii au jucat în 10 oameni din minutul 62

profimediaimages.ro

Polonia a controlat posia mingii în primele 10-15 minute ale meciului jucat la Sankt Petersburg, însă, slovacii au deschis scorul la prima fază important de poartă. Szczesny a respins în bară mingea şutată de Robert Mak. Aceasta l-a lovit pe portarul polonez şi a intrat în poartă.

Polonia a revenit montată de la vestiare şi a egalat la câteva secunde după lovitura de start, prin mijlocaşul lui Torino, Karol Linetty, care a trimis din interiorul careului un şut plasat la colţul lung.

Momentul cheie al meciului a venit în minutul 62, când Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe decarul polonez Grzegorz Krychowiak, pentru două cartonaşe galbene.

Slovacia a profitat de superioritate şi a preluat conducerea prin golul marcat de fundaşul Milan Skriniar, în minutul 69.

Polonia va juca a doua partidă din grupa E în compania Spaniei, pe 18 iunie, la Sevilla, în timp ce Slovacia întâlneşte Suedia, în aceaşi zi, tot pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg.

Al doilea meci al grupei se joacă luni seara,de la ora 22.00, între Spania şi Suedia, pe Estadio de La Cartuja, din Sevilla.

Meciul a fost condus de o brigadă condusă de Ovidiu Haţegan, care a fost ajutat la cele două margini de asistenţii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, rezervă de arbitru fiind Istvan Kovacs, iar rezervă de arbitru asistent Vasile Marinescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici