Alertă într-o serie de şcoli din Germania, în urma primirii unor emailuri de ameninţare

Mai multe emaluri care avertizau în privinţa unor atacuri armate în masă au fost trimise luni dimineaţa unor şcoli din oraşul Leipzig, aflat în estul Germaniei şi din landul Saxonia-Anhalt, informează presa internaţională.

1295 afișări
Imaginea articolului Alertă într-o serie de şcoli din Germania, în urma primirii unor emailuri de ameninţare

Profesorii Liceului New Nikolaischule Leipzig au dispus baricadarea elevilor. Liceul Kant şi şcoala gimnazială Reclam, aflate la periferia sudică a oraşului Leipzig, au fost de asemenea vizate de emailuri de ameninţare.

Poliţia a efectuat verificări în două şcoli din oraşul Magdeburg, din landul Saxonia-Anhalt.

Liceului Hegel şi-a suspendat activităţile de curs.

Conţinutul emailurilor nu a fost deocamdată făcut public.

Uwe Voigt, un purtător de cuvânt al Poliţiei, a confirmat că şcolile au fost ameninţate cu atacuri armate în masă prin emailurile primite.

Poliţia din Osnabrück a confirmat deschiderea unei investigaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici