Alerte cu bombă la două şcoli evreieşti din Washington DC

Două şcoli evreieşti situate la periferia capitalei Statelor Unite, Washington DC, au fost evacuate luni, din cauza unor apeluri care semnalau prezenţa unor bombe, relatează presa americană.

558 afișări
Imaginea articolului Alerte cu bombă la două şcoli evreieşti din Washington DC

Alerte cu bombă la două şcoli evreieşti din Washington DC

Alertele de securitate au fost declanşate la instituţiile de învăţământ evreieşti "Charles E. Smith", situată în comitatul Montgomery, şi "Gesher", în Fairfax, relatează cotidianul The Washington Post.

Deciziile de evacuare au fost luate după primirea unor apeluri telefonice prin care o voce aparent înregistrată anunţa prezenţa unor bombe.

Echipele pirotehnice nu au găsit niciun dispozitiv suspect în cele două şcoli. Autorităţile investighează incidentele, care intervin după o serie de acte de vandalism înregistrate la obiective evreieşti din Washington DC.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici