FOTO Atac armat în SUA (Texas). Cel puţin 13 victime într-o zonă de restaurante şi baruri din centrul oraşului Austin

  • Cel puţin 13 persoane au fost rănite în urma unui incident armat produs în statul american Texas.
  • Atacul a avut loc într-o zonă cu restaurante şi baruri din centrul oraşul Austin.
  • Cel puţin două persoane sunt în stare critică.
1410 afișări
Imaginea articolului FOTO Atac armat în SUA (Texas). Cel puţin 13 victime într-o zonă de restaurante şi baruri din centrul oraşului Austin

FOTO Atac armat în SUA (Texas). Cel puţin 13 victime într-o zonă de restaurante şi baruri din centrul oraşului Austin

Cel puţin 13 persoane au fost rănite în urma unui atac armat produs sâmbătă în centrul oraşului Austin, situat în statul american Texas, informează postul NBC News.

Atacul armat a avut loc într-o zonă cu restaurante şi baruri din centrul oraşului Austin.

"Sunt mulţumit să pot anunţa că nicio persoană nu a fost ucisă", a declarat directorul Poliţiei din Austin, Joseph Chacon.

Cel puţin 13 persoane au fost rănite după ce un individ a deschis focul. "Două persoane sunt în stare critică", a precizat Joseph Chacon.

Sute de agenţi de poliţie au intervenit la locul incidentului armat, instituind un perimetru de securitate. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului. Nu este clar dacă autorităţile au arestat vreun suspect.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
atac armat

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici