Aviaţia rusă a efectuat, în ultimele şapte zile, peste 1.000 de bombardamente antiteroriste în Siria

Aviaţia militară rusă a efectuat peste 1.000 de raiduri aeriene în Siria în ultimele şapte zile, vizând poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic, inclusiv instalaţii petroliere, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

1610 afișări
Imaginea articolului Aviaţia rusă a efectuat, în ultimele şapte zile, peste 1.000 de bombardamente antiteroriste în Siria

Aviaţia rusă a efectuat, în ultimele şapte zile, peste 1.000 de bombardamente antiteroriste în Siria

"În perioada 26 noiembrie - 4 decembrie, aviaţia militară rusă a efectuat peste 1.000 de raiduri aeriene în Siria, vizând 1.458 de poziţii teroriste din provinciile Idleb (nord-vest), Alep (nord-vest), Lattaquia (nord-vest), Hama (centru), Homs (centru), Raqqa (est) şi Deir Ezzor (est)", a anunţat Ministerul rus al Apărării.

"Bombardierele ruse au fost protejate permanent de avioane de vânătoare Suhoi Su-30", a declarat Igor Konacenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Turcia a luat măsuri de protecţie aeriană după doborârea unui bombardier de către armata turcă pe 24 noiembrie.

Conform Ministerului rus al Apărării, au fost atacate 20 sonde de petrol şi 170 de cisterne.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici