Avionul Turkish Airlines a aterizat în siguranţă în Maroc. Alerta a fost falsă

Avionul companiei Turkish Airlines care a decretat starea de urgenţă din cauza unei presupuse bombe a aterizat în siguranţă în Maroc, relatează ziarul Hurriyet.

3160 afișări
Imaginea articolului Avionul Turkish Airlines a aterizat în siguranţă în Maroc. Alerta a fost falsă

Avionul Turkish Airlines a aterizat în siguranţă în Maroc. Alerta a fost falsă (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

UPDATE 19:14 Alerta declarată la bordul avionului Turkish Airlines a fost falsă

Alerta cu bombă declarată la bordul avionului companiei Turkish Airlines aterizat de urgenţă în Maroc a fost falsă, anunţă autorităţile turce, citate de ziarul Hurryiet.

"Verificările la bordul avionului s-au încheiat; este clar că a fost o alertă falsă", au comunicat autorităţile turce.

"Cei 256 de pasageri ai avionului vor fi urcaţi la bord după verificarea tehnică şi curăţarea aeronavei, urmând să decoleze din nou spre Sao Paolo", precizează autorităţile turce.

Avionul de pasageri al companiei Turkish Airlines declarase starea de urgenţă din cauza informaţiilor privind prezenţa unei presupuse bombe la bord.

Aeronava decolase luni dimineaţă din Istanbul (Turcia) cu destinaţia Sao Paulo (Brazilia). Alerta fusese declarată după găsirea într-un grup sanitar al avionului de tip Boeing 777-300 a unui bilet pe care scria "bombă".

Avionul de pasageri a aterizat la Casablanca la ora 15.30 (15.30, ora României).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici