Blocaj rutier uriaş în nord-vestul Rusiei, în urma unor ninsori abundente

Ninsori abundente au provocat un blocaj rutier uriaş pe o autostradă, în Rusia, mii de vehicule rămânând înzăpezite în regiunea Tver (nord-vest) potrivit presei locale.

212 afișări
Imaginea articolului Blocaj rutier uriaş în nord-vestul Rusiei, în urma unor ninsori abundente

Blocaj rutier uriaş în nord-vestul Rusiei, în urma unor ninsori abundente - presă

Potrivit unor relatări de presă, blocajul afectează aproximtiv 200 de kilometri de drum, în timp ce unii oficiali au subliniat că este vorba de aproximativ 20 de kilometri, relatează BBC.

Însă, după trei zile de haos, traficul pare că a revenit la normal.

Autostrada a început să se blocheze începând de vineri, din cauza ninsorii şi gheţii. "Şoferii se ajută reciproc. Problemele se află de partea autorităţilor", a declarat un şofer pentru postul Rossiya 24. "Nu sunt staţii de alimentare cu carburant, nu este apă, nu este nimic. Suntem blocaţi aici", a adăugat el.

Alt şofer a declarat pentru presa locală că duminică a reuşit să avanseze aproximativ un kilometru.

Autorităţile ruse au anunţat duminică faptul că au reuşit să deblocheze traficul pe autostrada M-10.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici