BRUXELLES: Doi poliţişti, atacaţi de un individ înarmat cu un cuţit, la periferia oraşului

Doi poliţişti au fost atacaţi cu un cuţit miercuri în timp ce patrulau într-un parc din Molenbeek-Saint-Jean, în apropiere de Bruxelles, procurorii belgieni iau în calcul şi varianta unui atac terorist în cadrul anchetei deschise în acest caz, informează site-ul cotidianului Le Soir.

2199 afișări
Imaginea articolului BRUXELLES: Doi poliţişti, atacaţi de un individ înarmat cu un cuţit, la periferia oraşului

BRUXELLES: Doi poliţişti, atacaţi de un individ înarmat cu un cuţit, la periferia oraşului

Cei doi poliţişti patrulau în jurul orei locale14:45 (15:45, ora României), prin parcul Bonnevie Molenbeek-Saint-Jean, de la periferia capitalei Bruxelles.

Atacatorul l-a înjunghiat de şapte ori în stomac pe unul dintre poliţişti, dar datorită vestelor anti-glonţ pe care agenţii le purtau, aceştia nu au fost răniţi.

Atacatorul a putut fi arestat de o altă echipă de poliţişti aflată în apropierea locului faptei.

Motivele acestei agresiuni nu sunt deocamdată cunoscute, dar potrivit Parchetului din Bruxelles, în acest moment nu există nici un motiv care să indice faptul că acesta ar putea fi un posibil atac terorist.

În momentul de faţă, atacatorul este interogat şi identitatea sa este verificată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici