Cerşetori români, atacaţi cu bâte de zeci de tineri într-o clădire abandonată din Austria

Aproximativ 20 de tineri înarmaţi cu bâte au atacat cerşetori romi de origine română adăpostiţi în incinta unei foste fabrici din oraşul austriac Salzburg.

852 afișări

Cei 20 de tineri au pătruns cu forţa în clădirea părăsită pentru a-i ataca pe cerşetorii care locuiesc ilegal acolo, relatează site-ul de ştiri AustrianIndependent.

Poliţia nu a oferit detalii despre motivul altercaţiei, dar a confirmat că în Austria au venit numeroşi imigranţi care practică cerşetoria, în special români.

Tinerii au spart cu pietre geamurile fostei fabrici şi au pătruns în interior, atacându-i cu bâte pe cerşetori. Romii au opus rezistenţă, doi dintre ei fiind răniţi.

Poliţia a iniţiat o anchetă pentru ameninţări, vătămare corporală şi daune produse proprietăţii.

Autorităţile au confirmat că numeroşi cerşetori români locuiesc abuziv în clădiri părăsite din Salzburg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici