Defecţiunile Podului Vidin-Calafat nu afectează structura de rezistenţă a construcţiei

Aproximativ 20 de defecţiuni depistate în urma unor verificări recente, comandate de către Ministerul bulgar al Transporturilor, la Podul 2 Bulgaria-România, cunoscut şi sub numele de "Noua Europă", nu afectează structura de rezistenţă a podului, a anunţat ministerul.

1070 afișări
Imaginea articolului Defecţiunile Podului Vidin-Calafat nu afectează structura de rezistenţă a construcţiei

Defecţiunile Podului Vidin-Calafat nu afectează structura de rezistenţă a construcţiei (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului Novinite.com, ministerul a anunţat miercuri că găurile şi celelalte probleme constatate nu pun în pericol structura de rezistenţă a construcţiei.

Probleme "evidente" ca spărturi provocate de infiltrarea apei sub asfalt, cauzată de sistemul defectuos de scurgere, se află, în prezent, în reparaţii, a anunţat instituţia.

Podul a fost pavat în aprilie şi inaugurat la jumătatea lui iunie 2013.

Podul care asigură legătura între Vidin şi Calafat face parte din Coridorul Paneuropean de Transport IV.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici