Deghizări, strip-tease şi dansuri erotice la petrecerile lui Silvio Berlusconi

Karima El Mahroug, cunoscută ca Ruby "hoaţa de inimi", minoră la momentul faptelor, şi alte 32 de tinere, majore, au fost incitate la prostituţie în timpul petrecerilor "bunga-bunga", organizate la domiciliul premierului italian, Silvio Berlusconi, a anunţat marţi Parchetul din Milano.

981 afișări
Imaginea articolului Deghizări, strip-tease şi dansuri erotice la petrecerile lui Silvio Berlusconi

Deghizări, strip-tease şi dansuri erotice la petrecerile lui Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Consilierul regional Nicole Minetti, din cadrul partidului lui Berlusconi, impresarul artistic Lele Mora şi prezentatorul de televiziune Emilio Fede le-ar fi încurajat pe fete să se prostitueze, potrivit concluziilor anchetei prezentate de Parchet, dezvăluite de presa italiană.

Potrivit procurorilor milanezi, tinerele ar fi început să participe la serile organizate la Arcore, lângă Milano, în reşedinţa luxoasă a premierului, încă de la începutul lui 2009 şi până în ianuarie 2011, când au avut loc ultimele şi cele mai cunoscute petreceri ale premierului Italiei.

Potrivit Parchetului, aceste seri erau organizate în "trei faze". Începeau cu cina, continuau cu "bunga-bunga" (petreceri destrăbălate), şi se încheiau cu "alegerea, de către Silvio Berlusconi a uneia sau mai multor fete, cu care se distra în timpul nopţii, prin raporturi intime".

"Bunga-bunga" sunt descrise de magistraţi drept o serie de "deghizări, strip-tease şi dansuri erotice" ale tinerelor, care se mângâiau "unele pe altele, atingând sau fiind atinse de părţile intime ale lui Silvio Berlusconi".

Tot potrivit Parchetului, Karima El Mahroug, cunoscută ca Ruby, era singura minoră care participa la aceste petreceri. Ea ar fi fost descoperită, la vârsta de 16 ani, de prezentatorul Emilio Fede, în vârstă de 79 de ani, din cadrul postului JT, un post de televiziune aparţinând lui Silvio Berlusconi, într-un concurs de frumuseţe, la Taormina (Sicilia).

Conform Parchetului, Ruby, născută la 1 noiembrie 1992, a întreţinut "relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi, în schimbul unor sume de bani, în numerar sau altfel", în cadrul a 13 întâlniri, la Arcore (lângă Milano), între 14 februarie şi 2 mai 2010.

Berlusconi va fi judecat în acest caz, începând de la 6 aprilie, la Milano (nord), sub acuzaţiile de recurgere la prostituţie cu minore şi abuz de putere, pentru eliberarea lui Ruby, care a fost arestată pentru furt.

Atât Ruby, cât şi Silvio Berlusconi, au dezminţit că au întreţinut relaţii sexuale. Berlusconi a declarat că a intervenit în favoarea tinerei doar pentru că era convins că este nepoata lui Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului în perioada respectivă, şi că a acţionat pentru protejarea relaţiilor bilaterale cu această ţară.

Parchetul insistă, de asemenea, şi asupra rolului altor trei protagonişti. Astfel, Lele Mora "selecta, cu Emilio Fede, tinere dispuse să se prostitueze (...), căutând tinere în cadrul unor agenţii artistice, care operau în mediul artistic".

În plus, Lele Mora organiza, uneori, "transportul de la Milano la Arcore al anumitor participanţi la petreceri, punându-le la dispoziţie automobilele sale".

De asemenea, Nicole Minetti, în afara rolului său de intermediar pentru plata tinerelor, care consta în "a le pune la dispoziţie" apartamente sau oferirea unor "sume de bani", le punea la dispoziţie maşinile sale, pentru transportul la Arcore.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici