Diplomat american, împuşcat într-un atac armat comis în Brazilia

Un diplomat american a fost rănit prin împuşcare într-un atac comis pe o autostradă, la periferia oraşului brazilian Rio de Janeiro, autorităţile afirmând că a fost o tentativă de jaf armat, afirmă surse locale.

1195 afișări
Imaginea articolului Diplomat american, împuşcat într-un atac armat comis în Brazilia

Diplomat american, împuşcat într-un atac armat comis în Brazilia

Stephanie Masland Bohlen, viceconsul al SUA, a fost împuşcată în picior în cursul nopţii de joi spre vineri, pe Autostrada BR-101, în zona Angra dos Reis, situată la periferia oraşului Rio de Janeiro, afirmă surse citate de Globo.com.

Potrivit autorităţilor braziliene, indivizi rămaşi neidentificaţi au deschis focul spre vehiculul în care Stephanie Masland Bohlen se afla alături de soţul ei.

Stephanie Masland Bohlen este spitalizată. Soţul ei nu a fost rănit în ceea ce autorităţile braziliene consideră a fi o tentativă de jaf armat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici