Donald Trump a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, stârnind reacţii critice

Donald Trump, preşedintele SUA, a transmis miercuri pe Twitter un mesaj de susţinere cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, dar acesta a stârnit reacţii critice neaşteptate, informează The Huffington Post.

3390 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, stârnind reacţii critice

Donald Trump a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, stârnind reacţii critice

”Port un respect enorm femeilor şi multiplelor roluri pe care le au, ce sunt vitale structurii societăţii noastre şi economiei”, a scris preşedintele american.

”De Ziua Internaţională a femeii, fii alături de mine pentru a onora rolul critic al femeilor din America şi din jurul lumii”, a adăugat acesta.

În pofida comportamentului şi afirmaţiilor sale anterioare, catalogate ca fiind misogine şi sexiste, Trump afirmă pe Twitter că ”ar purta un respect enorm femeilor”.

Sute de persoane au răspuns negativ în faţa ”solicitării sale de a onora rolul critic al femeilor”, referindu-se la o serie de comentarii controversate şi la limbajul plastic folosit anterior de preşedintele american la adresa femeilor.

Criticii din mediul online au reiterat, de asemenea, faptul că Donald Trump a semnat un ordin executiv împotriva avortului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici