După ce a fost făcută publică, Rusia salută vizita lui Kim Jong-un la Beijing

Rusia a salutat miercuri vizita liderului nord-coreean Kim Jong-un la Beijing şi consideră că întâlnirea cu omologul său chinez Xi Jinping reprezintă un pas în direcţia rezolvării problemelor din Peninsula Coreea, relatează site-ul agenţiei Tass.

1303 afișări
Imaginea articolului După ce a fost făcută publică, Rusia salută vizita lui Kim Jong-un la Beijing

După ce a fost făcută publică, Rusia salută vizita lui Kim Jong-un la Beijing

"Salutăm întâlnirea între liderii Chinei şi Coreei de Nord, ţinută la Beijing", a informat Ministerul rus de Externe.

"Considerăm că discuţiile reprezintă un pas important în schimbările pozitive, observate recent în dezvoltarea situaţiei din Peninsula Coreea şi din jurul ei", a mai adăugat Ministerul de Externe.

Rusia a anunţat că va continua să coopereze cu China în scopul rezolvării situaţiei tensionate din Peninsula Coreea prin "mijloace pur diplomatice".

Phenianul a confirmat miercuri că liderul Kim Jong-Un a efectuat o vizită oficială la Beijing. Este prima vizită externă a lui Kim Jong-Un de când a devenit liderul Coreei de Nord, în 2011. Informaţia a fost apărut iniţial pe surse, Bloomberg fiind publicaţia care a diseminat-o. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici