Explozie la Sankt-Petersburg, în incinta Academiei Militare: Mai multe persoane au fost rănite | VIDEO

Cel puţin patru persoane au fost rănite în urma unei explozii produse marţi la Academia Militară din oraşul rus Sankt-Petersburg, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de presa rusă.

1401 afișări
Imaginea articolului Explozie la Sankt-Petersburg, în incinta Academiei Militare: Mai multe persoane au fost rănite | VIDEO

Exolozie la Sankt-Petersburg: Mai multe persoane au fost rănite

Deflagraţia a avut loc marţi la prânz în incinta Academiei militare "Mozhaiski" din oraşul Sankt-Petersburg.

"Conform datelor preliminare, în explozie au fost răniţi patru cadeţi. Cauza deflagraţiei nu se cunoaşte", a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă citat de agenţia Sputnik.

Potrivit unor surse, 15 persoane care rămăseseră blocate în clădire din cauza prăbuşirii unei scări au fost evacuate în siguranţă.

Autorităţile ruse încearcă să afle cauzele producerii deflagraţiei.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici