Explozie violentă în centrul oraşului Milano. Mai multe maşini au luat foc

O explozie violentă a avut loc joi în centrul oraşului Milano. Mai multe maşini au luat foc şi clădirile din vecinătate au suferit stricăciuni.

14492 afișări
Imaginea articolului Explozie violentă în centrul oraşului Milano. Mai multe maşini au luat foc

Sursa foto: Twitter

Explozie s-a produs în jurul prânzului. Mai multe vehicule sunt în flăcări, potrivit Sky News.

Sky TG24 a relatat că explozia ar putea proveni de la o dubă aflată în apropiere.

Din maşinile cuprinse de flăcări se ridică mai multe coloane de fum. Pompierii intervin la faţa locului.

Autorităţile vor începe o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Cotidianul italian La Repubblica susţine că vehiculul care a explodat transporta butelii de oxigen. Explozia s-a produs în zona Porta Romana şi a provocat o reacţie în lanţ. Cel puţin cinci maşini şi patru mopede sunt afectate.

O şcoală şi un azil de bătrâni din apropiere au fost evacuate.

Primarul oraşului Milano, Giuseppe Sala, a exclus posibilitatea unui act criminal şi a declarat că şoferul dubei le-a spus pompierilor că incendiul a pornit de la motor.

„A luat rapid buteliile de oxigen pe care le avea la el... a încercat să limiteze pagubele, dar apoi a avut loc o explozie", a declarat primarul.

El a adăugat că şoferul dubei a suferit răni minore. Patru persoane au fost rănite în incident, a anunţat presa locală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici