FOTO. Un avion de pasageri s-a prăbuşit în nordul Pakistanului/ Treizeci şi şase de cadavre, recuperate la locul dezastrului aviatic din Pakistan

Un avion de pasageri al unei companii aeriene pakistaneze s-a prăbuşit în nordul Pakistanului, afirmă surse citate de presa locală.

3802 afișări
Imaginea articolului FOTO. Un avion de pasageri s-a prăbuşit în nordul Pakistanului/ Treizeci şi şase de cadavre, recuperate la locul dezastrului aviatic din Pakistan

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în nordul Pakistanului (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

UPDATE 18:31

Armata pakistaneză a recuperat 36 de cadavre din zona în care s-a prăbuşit avionul de pasageri, anunţă surse militare citate de site-ul agenţiei Reuters.

"Eforturile de căutare continuă. Până acum au fost recuperate 36 de cadavre", a transmis Departamentul de comunicare al armatei pakistaneze.

UPDATE 16:50

Armata pakistaneză a recuperat 21 de cadavre din zona în care s-a prăbuşit avionul de pasageri, anunţă surse militare citate de site-ul agenţiei Reuters.

"Eforturile de căutare continuă. Până acum au fost recuperate 21 de cadavre", a transmis Departamentul de comunicare al armatei pakistaneze.

Autorităţile au localizat resturile avionului de pasageri prăbuşit în nordul Pakistanului, iar ipoteza de a exista supravieţuitori este improbabilă, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Guvernului de la Islamabad.

UPDATE 16:00

 Autorităţile au localizat resturile avionului de pasageri prăbuşit în nordul Pakistanului, iar ipoteza de a exista supravieţuitori este improbabilă, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Guvernului de la Islamabad citat de site-ul agenţiei Reuters.

Potrivit datelor preliminare, la bordul avionului erau 42 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

"Toate cadavrele au arsuri profunde şi nu pot fi identificate. Fragmentele avionului sunt răspândite pe o suprafaţă mare", a declarat Taj Muhammad Khan, un purtător de cuvânt al Guvernului Pakistanului.

"Avionul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă. Aparatul era cuprins de flăcări înainte de a lovi solul", a precizat el.

ŞTIREA INIŢIALĂ 

Avionul, aparţinând companiei Pakistan International Airlines, avea la bord peste 40 de persoane şi zbura din oraşul Chitral (nord) spre Islamabad.

Autorităţile aeronautice pakistaneze au anunţat dispariţia avionului care efectua Cursa PK-661.

Conform unor surse citate de presa locală, avionul s-a prăbuşit în regiunea Khyber-Pakhtunkhwa, în apropierea localităţii Havelian, situată la circa 15 kilometri sud de oraşul Abbottabad.

"Anunţăm cu regret că un avion de tip ATR-42, care efectua Cursa PK-661, având la bord circa 40 de persoane, a pierdut contactul cu turnul de control în drumul dinspre Chitral şi Islamabad. Depunem toate eforturile pentru localizarea avionului", a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene Pakistan International Airlines, citat de site-ul ziarului Pakistan Today.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici