Janos Martonyi: Nu este necesară suplimentarea trupelor la frontierele de est ale NATO

Ministrul ungar de Externe, Janos Martonyi, consideră că nu este necesară sporirea efectivelor la frontierele de est ale Alianţei Nord-Atlantice, în contextul crizei din Ucraina.

448 afișări
Imaginea articolului Janos Martonyi: Nu este necesară suplimentarea trupelor la frontierele de est ale NATO

Ministrul ungar de Externe, Janos Martonyi (Imagine: Radu Ştefan/Mediafax Foto)

"Nu credem că este necesară o suplimentare a trupelor în această situaţie, deciziile corecte vor fi luate la momentul potrivit", a declarat Janos Martonyi la seminarul pe teme de securitate GLOBSEC 2014, care se desfăşoară la Bratislava.

"În Ucraina este necesară o soluţie politică exhaustivă, criza nu poate fi soluţionată prin arme", a spus Martonyi.

"Cel mai important lucru este menţinerea dialogului între cele două părţi, iar acest dialog deja a început", a insistat şeful diplomaţiei ungare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici