Joseph Biden: "Aş fi fost cel mai bun preşedinte al Statelor Unite"

Vicepreşedintele SUA, democratul Joseph Biden, a declarat miercuri că ar fi fost "cel mai bun preşedinte" dacă ar fi candidat în scrutinul programat în noiembrie, informează ABC News.

1583 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden: "Aş fi fost cel mai bun preşedinte al Statelor Unite"

Joseph Biden: "Aş fi fost cel mai bun preşedinte al Statelor Unite"

"Cred că aş fi fost cel mai bun preşedinte, dar a fost cel mai bun lucru nu doar pentru familia mea, ci şi pentru mine să nu candidez", a afirmat Biden.

Vicepreşedintele Statelor Unite a dezvăluit că intenţiona să candideze pentru funcţia de preşedinte, dar a luat decizia de a nu face acest lucru în contextul decesului fiului său, Beau.

"Nimeni nu ar trebui să îşi dorească să fie preşedinte dacă nu poate să facă acest lucru din toată inima, cu pasiune, din tot sufletul. Iar Beau era sufletul meu", a subliniat Biden.

"Sunt încrezător că Hillary Clinton va fi candidatul Partidului Democrat la preşedinţia SUA şi că va deveni preşedintele SUA", a adăugat Biden.

"Acum, singurul meu regret este că Beau nu este aici; nu am alte regrete", a explicat vicepreşedintele american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici