Kremlinul acuză Statele Unite că încearcă influenţarea scrutinului prezidenţial din Rusia

Noile sancţiuni pe care Statele Unite intenţionează să le aplice contra Rusiei au scopul influenţării campaniei electorale prezidenţiale, dar această tentativă va eşua, a anunţat luni Kremlinul, potrivit site-ului cotidianului Le Figaro.

397 afișări
Imaginea articolului Kremlinul acuză Statele Unite că încearcă influenţarea scrutinului prezidenţial din Rusia

Kremlinul acuză Statele Unite că încearcă influenţarea scrutinului prezidenţial din Rusia

Noile sancţiuni pe care Statele Unite intenţionează să le adopte împotriva Rusiei au rolul influenţării rezultatului scrutinului prezidenţial programat în Rusia pe 18 martie, a declarat luni Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Administraţia de la Washington intenţionează să prezinte un raport de evaluare privind sancţiunile şi ar putea anunţa noi măsuri de retorsiune împotriva Rusiei.

Statele Unite acuză Rusia că a influenţat scrutinul prezidenţial american desfăşurat în 2016. Moscova respinge acuzaţiile.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici