Marş de susţinere pentru Trump, organizat în Israel

  • Israelienii au vrut să îşi arate susţinerea pentru Donald Trump
  • Au organizat o paradă şi un miting pe străzile din Ierusalim
  • Peste 63% din israelieni îl preferă pe Trump, potrivit unui sondaj
1101 afișări
Imaginea articolului Marş de susţinere pentru Trump, organizat în Israel

Marş de susţnere pentru Trump, organizat în Israel

Preşedintele american Donald Trump are foarte mulţi fani în Israel. Un convoi de maşini care purtau steagul Statelor Unite au defilat pe străzile din Ierusalim ieri.

Parada a fost organizată ca israelienii să îşi arate susţinerea faţă de candidatul republican. Asta şi pentru că alegerile prezidenţiale de pe trei noiembrie sunt din ce în ce mai aproape.

În timpul mandatului său, Trump a recunoscut Ierusalimul ca fiind capitala Israelului şi a mutat ambasada americană acolo.

Să ştii că, potrivit unui sondaj recent al Institutului de Cercetare Direct Falls, peste 63% dintre cetăţenii din Israel ar prefera ca Donald Trump să fie reales pentru funcţia de preşedinte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici